EsittelyHintaSopimusLiittyminenKuva-aineisto
EsityskuvatKuvakkeetUsein kysyttyäPalaute

Ei välityspalkkioita

Kesällä -99 aloittanut palvelu on saanut runsaasti kiitosta toimivuudestaan. Tarjoamme tyylikkään toimivat puitteet vuokrakohteiden haeskeluun ja esittelyyn - ilman välityspalkkioita. Itse vuokrauksen hoitavat suoraan omistaja (tai tämän edustaja) ja asiakas keskenään. Huvila.net toimii siis pitkälle kehiteltynä ja erikoistuneena ilmoitusfoorumina.

Käytännön toimivuutta

Palvelun käyttäjäaktiivisuutta ilmaisee ajantaisesti etusivun hakulaskuri. Kuukausittainen kävijämäärä liikkuu 100 000 paremmalla puolella ja keskimäärin yhdessä kohteessa on n. 400 kävijää/kk.

Tietojen päivitys

Esityksen tietojen voi muokata päivitysosion avulla, mikä kevyen opastuksen ja totuttelun jälkeen sujuu kätevästi. Etenkin varauskalenterin suositeltavalla ylläpidolla turhat kyselyt karsiutuvat.

Suora www-osoite ja käännösversiot

Esittelyllä on aina oma kompakti www-osoite (esim. huvila.net/100). Myös kohteen mahdolliset omat kotisivut kannattaa linkittää mukaan esitykseen. Käännösversioita (englanti, venäjä, saksa ja ruotsi) voi laittaa esille. Perustiedot kääntyvät automaattisesti ja lisäinfoja voi itse kääntää/käännättää ja syöttää mukaan.

> Huokeat hinnat...