uiminen veneily moottori(vene) melonta vaellus kalastus marjastus sienestys laskettelu golf venesatama EI tupakointia sisätiloissa!

Tervetuloa viihtymään kauniille Pettu-saarelle, maalaismaisemaan meren äärelle. Saareen on lossiyhteys. Vuokramökki kuuluu osana Petun Saaristotilaan, jossa tuotetaan mm. luomuvihanneksia, perunaa, omenia ja hunajaa. Kesällä 2018 Petun kartanoon avattiin kesäkahvila ja tilapuoti, kartanolta mökkiin on noin 100 metriä. Lisätietoa kartanon tarjonnasta löydät verkkosivuiltamme www.petunkartano.fi

Harryn mökki rakennettiin 1930-luvulla Petun kartanon tilanhoitajan asunnoksi. Talo remontoitiin vuonna 2006 vuokrakäyttöön. Syksyllä 2018 valmistui tilava sauna, jonka yhteydessä on tunnelmallinen takkahuone. Talon pihapiiri on valoisa ja rauhallinen. Lapsia varten on mm. trampoliini sekä pihapelejä. Olemme myös varanneet muutamia polkupyöriä käyttöönne.

Käytettävissänne on suojaisa venevalkama, soutuvene ja mahdollisuus vuokrata kahta moottorivenettä ja kajakkia. Myös oman veneen lasku ja laiturissapito on mahdollista. Venerannassa on myös kalanperkuupaikka. Silokallioinen uimaranta avautuu etelään.

Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Petussa voit kalastaa, sienestää ja marjastaa. Sekä olla lokoisasti ja nauttia.