uiminen veneily vaellus metsästys kalastus marjastus sienestys laskettelu murtomaahiihto moottorikelkkailu ratsastus golf venesatama nähtävyyksiä EI tupakointia sisätiloissa! Pyörätuolille soveltuva

Kun haluat lomaltasi sekä luonnonrauhaa, mukavuuksia että elämyksiä ,valitse Villa Mustaniemi . Tasokas hirsimökki kalaisan Ähtärinjärven rannalla.

Ähtärinjärven rannalla Mustaniemen virkistysalueella omassa rauhassaan niemen nokassa sijaitsee massiivihirsirakenteinen huvila Villa Mustaniemi. Palvelutasoltaan se vastaa loma-osaketasoa; alakerrassa on yksi 2 hengen makuuhuone parivuoteella, yläkerrassa on yksi 2 henkilön makuuhuone, aulatilassa on sängyt 6:lle (+ 1 lisävuode alakerran sohvalle). Käynti yläkertaan on erillisen sisäänkäynnin kautta ulkoa. Leiri- ja perhekäyttöä varten huvilassa on käytettävissä lisäksi 5 patjaa.

Alakerran lattialämmitteisestä, 2 hengen makuuhuoneesta on käynti lattialämmitteisiin pesuhuoneeseen ja saunaan, jossa puulämmitteisen kiukaan pehmeät löylyt hivelevät neljän muotolauteilla istuvan henkilön järviraikasta kehoa. Pesuhuoneessa on varustetasona suihkukaappi. Alakerran inva-wc on varustettu omalla uloskäynnillä, ja tilan siivouskomero muun muassa pesuaineilla ja pölynimurilla. Myös pyykinpesukone kuuluu varusteisiin.

Alakerran takkahuone-tupakeittiössä varustetasona ovat liesi liesituulettimella, 6-8 hengen ruokailuryhmä, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, 2 kahvinkeitintä, vedenkeitin, astiastoja ja ruokailuvälineitä. TV . Liuskekivestä muurattu näyttävä takka on huonetilan hengen luoja, jonka tulen loimua on ilo ihailla 6 hengen sohvadivaanilta.

Lisäksi ulkona on käytössä suuri grillikatos ja kesäaikana soutuvene. Polttopuut saunan ja takan lämmitykseen ovat erillisessä puuladossa päärakennuksen lähellä.

Villa Mustaniemen ranta-alue on mäntykasvuista kuivaa kangas- ja osin sekametsää. Ranta on hiekkarantaa. Lähimpiin naapureihin on matkaa yli 100 metriä, joten tämä luonnonkauniilla alueella sijaitseva huvila tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rauhalliseen ja rentouttavaan lomaviikkoon kalaisan Ähtärinjärven rannalla.

Etäisyydet

Villa Mustaniemen saavutettavuus on erinomainen. Villa Mustaniemi sijaitsee Lehtimäellä kalaisan Ähtärinjärven rannalla. Etäisyydet ovat seuraavat: Helsinki 350 km, Tampere 180 km, Seinäjoki 65 km, Jyväskylä 140 km ja Oulu 325 km.

Lähin pikavuoropysäkki sekä rautatieasema ovat Ähtärissä (30 km). Seinäjoen rautatieasemalle on matkaa 65 km.