uiminen veneily kalastus marjastus sienestys nähtävyyksiä EI tupakointia sisätiloissa!

Mökki kalliolla komealla näköalalla Airistolle, jossa kulkee laivareitti Turkuun ja Naantaliin. Suuret matkustajalaivat näyttävät upeilta merta kyntäessään. Rantaan on matkaa n. 800 m. Nyt on pihalla myös allas, jossa kesäaikaan voi käydä virkistäytymässä saunomisen yhteydessä. Hiljaista luonnonrauhaa etsivälle mökki on erinomainen paikka mihinkä vuodenaikaan tahansa. Lisää kuvia löytyy osoitteessa roola.fi ja sieltä vasemmasta reunasta Majoitusta ja Matkabloggaajan tunnelmia.
Mökkimme sijaitsee pienen rengastien varrella, matkaa tielle on kaksi kilometriä. Pieni rengastie avautuu jälleen viikonloppuna viikolla 20 jatkuen syyskuuhun saakka eli yhteysalus Östernillä pääsee Nauvoon ja sieltä sitten haluamaansa suuntaan joko Turkuun tai Iniön päin. Tietenkin myös Nauvosta Rymättylän ja Naantalin suuntaan.
Muumimaailma Naantalissa avautuu lauantaina 8.6. jatkuen elokuun loppupuolelle. Mökillemme voi majoittua jos saavutte pitemmän matkan takaa.
Jos yleensäkin tarvitset majoitusta Turun seudulla niin Kimara-mökkimme on erinomaisen hyvä vaihtoehto yöpymiseen myös talviaikana. Edelleen on mukava idea on antaa esim. merkkipäivälahjana lahjakortti mökkilomanviettoon Kimara-mökissämme.
Sopii myös mainiosti piilopaikaksi jos ei halua olla kotosalla silloin kun itsellä sattuu olemaan jokin merkkipäivä.