uiminen vaellus metsästys kalastus marjastus sienestys murtomaahiihto ratsastus Ei lemmikkieläimiä EI tupakointia sisätiloissa!

Piilopirtin Pääpirtti on järeästä hirrestä rakennettu kodinomainen ja rouhea tila, jonka ilmaviin kuutioihin mahtuu isompikin porukka. Makuutilat 10:lle hengelle ja varustus keittiössä n. 60:lle hengelle.

Hoidettu, kaunis puutarhapiha, missä runsaasti istutuksia. Tontin läpi virtaa Luipuro ja alueella on oma, kaivettu lampi, joka ruopattu helmikuussa 2018, nyt uintisyvyys hyvä.

Piilopirtti sijaitsee lähellä -mutta keskellä ei mitään- eli metsät ympärillä ja oma rauha. Tervetuloa ihastumaan hiljaisuuteen! Katso lisää nettisivuiltamme http://akaanpiilopirtti.fi seka Facebookista Akaan Piilopirtti.

Piilopirtin 3,4ha:n alueella myös Perämökki n. 6:lle hengelle sekä Peltomökki 4:lle, mikäli majoittujia enemmänkin. Lammen rannassa myös laavu n. 10:lle hengelle sekä palkittu savusauna n. 10:lle hengelle. Savusaunaa vuokrataan eri hintaan, sydäntalvella n. 15.12.-15.3. se on lepäilemässä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva tilaisuus/ loma.

Kysy lisää ja pyydä lisätietoja.